Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Ouder-Kind1

Feyenoord OldStars als begeleiders bij Ouder-Kindtoernooi

Meer dan tweehonderd leerlingen van achttien verschillende Lekker Fit! scholen uit Rotterdam hebben afgelopen woensdag deelgenomen aan het Ouder-Kindtoernooi bij s.v. D.R.L. Tijdens het toernooi kregen de kinderen de kans om samen met een ouder/verzorger te voetballen, waarmee het totale aantal deelnemers uitkwam op ruim vierhonderd.

De wedstrijden tijdens het toernooi werden begeleid door de spelers van Feyenoord OldStars. Zij speelden eerder op de dag zelf een onderling toernooi tegen de OldStars van FC Oss en JSV Nieuwegein.

Tijdens het Ouder-Kindtoernooi konden de 41 deelnemende teams per wedstrijd tien punten extra verdienen door zich aan de FairPlay-regels te houden, bijvoorbeeld door voor en na de wedstrijd handen te schudden.

Naast het voetbal was er veel aandacht voor gezonde voeding. Zo verzorgde een diëtiste verschillende workshops met betrekking tot gezond eten het drinken van voldoende water.

De twee teams met de meeste punten ontvingen een mooie prijs. De nummer één (Catamaran) kreeg voor het team tien wedstrijdkaarten voor een thuiswedstrijd van Feyenoord in het seizoen 2017-2018. Het team dat op de tweede plaats eindigde (De Akker) kreeg een gesigneerd shirt voor op school.