Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
feyenoord-emmen

Feyenoord oefent tegen FC Emmen voor Feyenoord Foundation

Feyenoord start het nieuwe kalenderjaar op zondag 4 januari met een benefietwedstrijd in De Kuip tegen FC Emmen. De opbrengst van deze wedstrijd komt volledig ten goede aan de Feyenoord Foundation, het goede doel van Feyenoord. Kaarten voor de benefietwedstrijd zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor € 7,50 per stuk.

Kaarten
Kaarten voor de benefietwedstrijd Feyenoord tegen FC Emmen zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.feyenoord.nl/ticketshop. Alle kaarten voor dit duel kosten slechts € 7,50 per stuk en de opbrengst gaat volledig naar de Feyenoord Foundation. Kortom: een schitterende manier om het nieuwe jaar goed te beginnen, terwijl een kaartje voor dit duel natuurlijk ook een ideaal cadeau is voor Sinterklaas en/of kerst! Kom dus naar Feyenoord tegen FC Emmen op zondag 4 januari (aftrap: 14.30) in De Kuip en steun de Feyenoord Foundation!

Feyenoord Foundation
Via de Feyenoord Foundation worden projecten en activiteiten gefinancierd, waarmee Feyenoord de (Rotterdamse) samenleving van positieve impulsen voorziet. De focus ligt op de jeugd, waarbij sport, gezondheid en talentontwikkeling de belangrijkste ingrediënten vormen. (Jonge) supporters wordt een steun in de rug gegeven bij een terugkeer naar school of het vinden van geschikt werk. Ook de invulling van bijzondere wensen van zieke Feyenoord-supporters wordt via de Feyenoord Foundation mogelijk gemaakt.

De Feyenoord Foundation is in april 2011 opgericht met als doel om fondsen te werven voor de maatschappelijke activiteiten van Feyenoord en deze geldstromen op een transparante wijze te beheren. Deze onafhankelijke stichting doet dat los van de voetbalclub. Door deze splitsing is een juiste besteding van de gelden niet alleen gegarandeerd maar ook voor iedereen inzichtelijk. De Feyenoord Foundation heeft de ANBI-status, wat wil zeggen dat het officieel is aangemerkt als goed doel.

Projecten
Op deze website zal in de aanloop naar de benefietwedstrijd wekelijks een van de projecten worden uitgelicht waarmee Feyenoord de samenleving van positieve impulsen voorziet, te weten Scoren in de Wijk, SV GIO, Feyenoord Jobscorer, Bijzondere Wensen, Feyenoord Fancoach en de Feyenoord Street League.

Feyenoord organiseerde aan het begin van dit kalenderjaar ook al een benefietwedstrijd, die destijds de aftrap vormde van het jubileumjaar van Daniel den Hoed. Met dat duel werd ruim € 106.000 euro opgehaald voor kankeronderzoek in het Erasmus MC.