Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord oefent op 27 juli thuis tegen Villarreal

Feyenoord speelt op donderdag 27 juli om 19:00 uur een oefenwedstrijd tegen Villarreal in De Kuip. Wil jij bij dit duel aanwezig zijn? In dit bericht vind je meer informatie over de kaartverkoop.

Feyenoord start donderdag 6 juli om 15:00 uur met de kaartverkoop voor de oefenwedstrijd. Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële Feyenoord Ticketshop.

Voorrang voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes
Seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes krijgen de mogelijkheid om kaarten te bestellen met korting in de voorrangsperiode.  Deze voorrangsperiode loopt van vanaf donderdag 6 juli om 15:00 uur tot en met zaterdag 8 juli 08:30 uur. Tijdens deze periode zijn kaarten voor supporters tot zestien jaar met korting verkrijgbaar vanaf € 5,-. Volwassenen kunnen met korting al een ticket bemachtigen vanaf € 10,-.

Overige informatie
Op zaterdag 8 juli om 09:00 uur start de verkoop voor overige supporters. Kaarten voor supporters tot zestien jaar zijn vanaf dan vanaf € 7,50 verkrijgbaar. Volwassenen kunnen een ticket bemachtigen vanaf € 12,50. Alle Feyenoord-supporters kunnen een onbeperkt aantal kaarten kopen. Meer (gedetailleerde) kaartverkoopinformatie voor deze wedstrijd vind je hier. Goed om te vermelden: in eerste instantie is een deel van het stadion geopend.

Kameraadjeswedstrijd
Deze oefenwedstrijd staat ook in het teken van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes. Aan de groene zijde is voor de wedstrijd een hoop te beleven voor onze jongste supporters. De Kameraadjes wedstrijd zal in het teken staan van ‘Back to football’. Ook is Feyenoord-mascotte Coentje aanwezig. Binnenkort worden de Kameraadjes per mail geïnformeerd hoe ze een gratis kaartje kunnen claimen. 

* Mogelijk vindt er ook actiematige kaartverkoop plaats.


Programma gehele voorbereiding
De oefencampagne gaat van start op zaterdag 8 juli, met een wedstrijd tegen PEC Zwolle. Op woensdag 12 juli oefent Feyenoord tegen Club Brugge, terwijl op zaterdag 15 juli Union Sint Gilloise de tegenstander is. Deze drie oefenduels worden allemaal gespeeld op het terrein van amateurvereniging VV Smitshoek in Barendrecht. Voor de wedstrijden op Sportpark Smitshoek zijn per wedstrijd 2.650 kaarten beschikbaar. De prijs voor een standaard kaart is € 12,50 per stuk, kaarten voor kinderen t/m 11 jaar en 66-plussers zijn verkrijgbaar voor € 7,50 per stuk. Alle supporters kunnen een onbeperkt aantal kaarten bestellen via de Online Ticketshop.

Trainingskamp
Na de Open Dag op zondag 16 juli vertrekt de selectie een dag later op trainingskamp. Van maandag 17 juli tot en met zaterdag 22 juli verblijft Feyenoord in Oostenrijk. Informatie over eventuele oefenduels tijdens het trainingskamp volgt zodra bekend via de officiële clubkanalen.

Openingswedstrijd tegen Benfica
Feyenoord oefent op zondag 30 juli in De Kuip tegen Benfica; dit is de traditionele Openingswedstrijd van het nieuwe seizoen. Dat betekent een weerzien met Orkun Kökcü en Fredrik Aursnes, die respectievelijk deze en vorige zomer de overstap maakten naar de Portugese landskampioen. De aftrap is die dag om 16:00 uur. De Openingswedstrijd zit bij de seizoenkaart 2023-2024 inbegrepen, maar seizoenkaarthouders dienen wel een (gratis) kaart te claimen. Het claimen van kaarten is mogelijk vanaf dinsdag 4 juli om 15:00 uur tot en met maandag 10 juli om 23:59 uur. Seizoenkaarthouders kunnen één kaart per seizoenkaart claimen en deze kaart is gratis.

Vanaf dinsdag 11 juli om 15:00 uur krijgen seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes de mogelijkheid om (extra) kaarten (bij) te bestellen met korting in de voorrangsperiode. Deze periode loopt tot en met donderdag 13 juli 14:30 uur. Kaarten zijn beschikbaar vanaf € 19,50 en je kunt een onbeperkt aantal kaarten bestellen. Op donderdag 13 juli om 15:00 uur start de verkoop voor overige supporters. Meer (gedetailleerde) kaartverkoopinformatie voor Feyenoord – Benfica vind je hier.