Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
standaard_affiche_website-FCUFEY

Feyenoord niet akkoord met vervoersregeling FC Utrecht-uit

Op zondag 10 december trotseerden zo’n 1.200 Feyenoord-supporters ‘code oranje’ om hun club te ondersteunen bij de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Eenmaal in het stadion kregen zij te horen dat vanwege het noodweer de wedstrijd geen doorgang kon vinden en keerden zij onverrichter zake terug naar huis. De wedstrijd is inmiddels opnieuw vastgesteld en wel op woensdag 24 januari 2018 om 20.00 uur.

Aan het bezoek van de wedstrijd op de nieuwe datum zijn door de burgemeester van Utrecht aanvullende voorwaarden aan Feyenoord-supporters gesteld. Die schrijven voor dat de 1.200 supporters verplicht zijn om de wedstrijd via een buscombi-regeling te bezoeken. Feyenoord heeft FC Utrecht vrijdag (vandaag) laten weten niet akkoord te gaan met deze maatregel. Al jarenlang kunnen Feyenoord-supporters de uitwedstrijd in Utrecht voor een groot deel met eigen vervoer bezoeken en verloopt dit tot een ieders tevredenheid.

De club heeft FC Utrecht en de Gemeente Utrecht gevraagd om op korte termijn opnieuw over de organisatie van deze wedstrijd om tafel te gaan.