Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Fey-And-27

Feyenoord neemt afscheid van Pär Hansson

Feyenoord heeft afscheid genomen van Pär Hansson. Het aflopende contract van de 30-jarige doelman wordt niet verlengd.

Hansson kwam in januari 2016 transfervrij naar Feyenoord, kort nadat Warner Hahn ernstig geblesseerd raakte aan zijn knie. De zevenvoudig Zweeds international tekende destijds een contract voor anderhalf jaar. In die periode kwam Hansson tot twee officiële duels voor Feyenoord. Op 31 juli 2016 keepte hij de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV en op 6 november 2016 verving hij de geblesseerde Brad Jones in het uitduel met Go Ahead Eagles.

‘Na anderhalf jaar is het tijd voor een nieuw hoofdstuk,’ laat Hansson weten in een post op zijn Instagram-account. ‘Het was een privilege om voor deze fantastische club met deze fantastische fans te spelen. Dat ik onderdeel zou zijn van een team dat de beker en het kampioenschap zou winnen, daar kon ik alleen maar van dromen toen ik in januari 2016 arriveerde.’

Een speciaal dankwoord richt Hansson aan zijn collega-keepers Brad Jones, Kenneth Vermeer, Warner Hahn en Justin Bijlow. ‘Geweldige gasten en geweldige keepers. Ik wens jullie het allerbeste. Ik wil ook mijn andere teamgenoten bedanken voor de afgelopen jaren. Ik ga jullie allemaal missen. Niets is sterker dan dat ene woord,’ sluit de Zweed af.