Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
Airport

Feyenoord met twintig spelers naar Turkije

Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst heeft twintig spelers geselecteerd voor de uitwedstrijd tegen Fenerbahçe van aanstaande donderdag. De selectie en staf meldden zich woensdagochtend op Rotterdam/The Hage Airport en vertrekken daarvandaan naar Istanbul.

Na aankomst op Turkse grond werkt Feyenoord later op de dag de afsluitende training af in de aanloop naar het Europa League-duel. De training vindt plaats in het Şükrü Saracoğlustadion, de thuishaven van het Fenerbahçe van trainer Dick Advocaat.

De selectie van Feyenoord wordt achterna gereisd door bijna vierhonderd supporters. In totaal 386 Feyenoorders kochten de afgelopen weken via de club een kaartje voor het Europese uitduel en zullen de ploeg vanuit het bezoekersvak in het stadion ondersteunen.

Volg Feyenoord op weg naar en in Istanbul
Via de officiële social media kanalen van Feyenoord zal uitgebreid verslag worden gedaan van de reis van de selectie naar Istanbul en de voorbereiding aldaar op de wedstrijd tegen Fenerbahçe. Mis niets en volg alle updates op Twitter, Instagram en Facebook. De hashtag van de wedstrijd in de Europa League is #FENFEY.

De selectie van Feyenoord voor de uitwedstrijd tegen Fenerbahçe ziet er als volgt uit:

2. Rick Karsdorp
4. Terence Kongolo
5. Marko Vejinovic
6. Jan-Arie van der Heijden
7. Dirk Kuyt
8. Karim El Ahmadi
9. Nicolai Jørgensen
10. Tonny Vilhena
14. Bilal Basaçikoglu
15. Lucas Woudenberg
18. Miquel Nelom
19. Steven Berghuis
20. Renato Tapia
22. Justin Bijlow
25. Brad Jones
26. Bart Nieuwkoop
28. Jens Toornstra
29. Michiel Kramer
30. Pär Hansson
33. Eric Botteghin