Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
fey%20aankomst-3

Feyenoord met nieuwelingen gearriveerd in Oostenrijk

Feyenoord is dinsdagmiddag veilig aangekomen in Oostenrijk, waar de ploeg tot en met zondag verblijft voor een trainingskamp. Na een voorspoedige vlucht van anderhalf uur landde de landskampioen in het Duitse Friedrichshafen, waarna per bus de reis naar het hotel in Schruns werd gemaakt.

De vlucht was voor Ridgeciano Haps en Jeremiah St. Juste een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met hun teamgenoten. Beide verdedigers tekenden dinsdagmiddag een contract en reisden direct mee naar Oostenrijk, waar ze de komende week verder kunnen wennen aan hun nieuwe werkgever.

 

Ook @svenvanbeek = aan boord! ? #FeyenoordinAustria #Feyenoord

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op

Feyenoord werkt woensdag de eerste twee (besloten) trainingen af op Oostenrijkse bodem. Op donderdag en vrijdag zijn de sessies vrij toegankelijk voor publiek, waarna de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst op zaterdag oefent tegen SC Freiburg.

De wedstrijd tegen de Bundesliga-club is toegankelijk voor supporters en wordt gespeeld op het complex van FC Schruns (Wagenweg 49, 6780 Schruns). Aan de deur vindt kaartverkoop plaats, meer informatie hierover volgt via de officiële clubkanalen.

Het adres van de accommodatie waar de landskampioen komende week haar trainingen afwerkt is Schwimmbadstrasse 6 in Vandans. Het trainingsschema in Oostenrijk ziet er als volgt uit (onder voorbehoud van wijzigingen):

Woensdag
Training 10:30 uur (besloten)
Training 16:00 uur (besloten)

Donderdag
Training 10:30 uur

Vrijdag
Training 10:30 uur (besloten)
Training 18:00 uur

Zaterdag
Wedstrijd 17:00 uur: SC Freiburg – Feyenoord

Zondag
Training 10:15 uur