Fanshop
Fanshop

Feyenoord met internationals richting hervatting competitie

Met de teruggekeerde (jeugd)internationals in de gelederen heeft Feyenoord zich donderdag verder voorbereid op de aanstaande wedstrijd tegen Heracles Almelo. Onder meer Jordy Clasie en Kenneth Vermeer, die de afgelopen anderhalve week interlandverplichtingen hadden met het Nederlands elftal, voegden zich weer bij de selectie op Varkenoord, waar werd toegewerkt naar de competitiehervatting van komende zaterdag.

Van de drie spelers die in de voorbije interlandperiode tot de selectie van Jong Oranje behoorden, verwelkomde trainer Fred Rutten alleen Terence Kongolo en Elvis Manu op het trainingsveld. Het tweetal vertrok voortijdig weer naar binnen en liet zodoende onder meer het afsluitende partijspel aan zich voorbij gaan. De coach kon geen beroep doen op Sven van Beek, die kampt met een blessure die hij opliep bij Jong Oranje.

Ook Bilal Basaçikoglu (Jong Turkije), Rick Karsdorp, Lucas Woudenberg en Wessel Dammers (Nederlands Beloftenelftal) waren na de interlandperiode weer van de partij op Varkenoord. Karim El Ahmadi liet de afgelopen interlands met het nationale elftal van Marokko uit voorzorg schieten wegens een lichte liesblessure, maar nam deze week volledig deel aan de groepstrainingen.

In de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Heracles, waarin Feyenoord de derde achtereenvolgende competitieoverwinning kan behalen, werkt de selectie van Rutten komende vrijdag de afsluitende training af. Deze is besloten en daardoor niet toegankelijk voor publiek en pers.

Nog geen plannen of kaarten voor zaterdagavond? Kom naar De Kuip en steun Feyenoord in de jacht op de derde zege op rij! Kaarten zijn te koop via www.feyenoord.nl/tickets