Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
AS3I7876

Feyenoord met internationals begonnen aan tweede trainingsweek

Met een vrijwel volledige spelersgroep is Feyenoord maandag begonnen aan de tweede trainingsweek van het seizoen 2017-2018. Trainer Giovanni van Bronckhorst verwelkomde op Varkenoord vier spelers die vanwege internationale verplichtingen een week langer van hun vakantie mochten genieten.

Eerste training Amrabat
Voor Sofyan Amrabat betekende de maandagtraining zijn eerste in dienst van Feyenoord. De 20-jarige middenvelder, die overkwam van FC Utrecht, had net als Karim El Ahmadi in juni nog verplichtingen met Marokko. Ook Tonny Vilhena en Nicolai Jørgensen meldden zich maandag voor het eerst weer bij de club. Internationals Jens Toornstra en Renato Tapia sloten afgelopen vrijdag al aan.

 

Zin in je eerste training, Sofyan? ? @sofyanamrabat #Feyenoord #preseason

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op

Training drukbezocht
De eerste trainingsmeters van het viertal werden gadegeslagen door tientallen supporters, die op de eerste dag van de zomervakantie naar Varkenoord waren gekomen. Zij zagen dat de Feyenoorders zich direct in het zweet moesten werken tijdens diverse loopoefeningen en pass- en trapvormen. Na de ruim anderhalf uur durende sessie namen de spelers alle tijd voor handtekeningen en foto’s.

 

Onze internationals zijn terug! ? #Feyenoord #preseason

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op

Drie afwezigen
Wessel Dammers, die per direct is vertrokken naar Fortuna Sittard, ontbrak op het trainingsveld. Ook de van een blessure herstellende Sven van Beek en Justin Bijlow (met Oranje Onder 19 actief op het EK) waren niet van de partij op Varkenoord.

Programma
Ook op dinsdag en donderdag traint Feyenoord om 10:30 uur openbaar op Varkenoord. Op woensdag heeft de selectie een rustdag, terwijl de training van vrijdag besloten is. Aanstaande zaterdag speelt Feyenoord de tweede oefenwedstrijd van het seizoen, om 14:30 uur tegen SDC Putten