Fanshop
Fanshop
IMG_0357

Feyenoord met El Ahmadi terug op Varkenoord

De selectie van Feyenoord heeft maandagochtend voor het eerst dit seizoen op Varkenoord getraind. Nadat zondagmiddag voor het oog van negenduizend supporters de eerste training plaatsvond in De Kuip, meldden spelers en staf zich een dag later op het trainingscomplex. Onder hen was ook Karim El Ahmadi, die de eerste training miste omdat hij ziek was.

Nieuwe trainingskleding
De tientallen belangstellenden die de regen trotseerden om de training te bekijken, zagen de spelers voor het eerst aan het werk in de nieuwe, donkerblauwe trainingskleding van adidas. In die tenues werkte de selectie diverse pass- en trapoefeningen af, om vervolgens de sessie te besluiten met een partijspel. Kenneth Vermeer, Tonny Vilhena en Renato Tapia ontbraken nog; zij sluiten later aan vanwege interlandverplichtingen aan het einde van vorig seizoen.

Openbare trainingen
Na de training namen de spelers de tijd voor handtekeningen en foto’s. Wie een training wil bekijken en na afloop een handtekening of foto wil scoren, heeft daar deze week nog drie kansen voor. Op dinsdag, donderdag en vrijdag traint de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst om 10:30 uur op Varkenoord.

Het eerste oefenduel van de voorbereiding staat voor aanstaande zaterdag op het programma. Om 17:00 uur wordt afgetrapt tegen RKSV Driel. Voor dit duel zijn nog kaarten beschikbaar

 

De spelers in de nieuwe trainingskleding. Op naar Varkenoord! #training #Feyenoord

Een video die is geplaatst door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op