Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord-PSV-18

Feyenoord met El Ahmadi en Van der Heijden tegen AZ

Karim El Ahmadi en Jan-Arie van der Heijden keren zondag terug in het team van Feyenoord voor de thuiswedstrijd tegen AZ (aftrap: 16:45 uur). Het tweetal miste vorige week het uitduel met NAC Breda vanwege respectievelijk een blessure en een schorsing.

Door de terugkeer van El Ahmadi en Van der Heijden moeten Eric Botteghin en Renato Tapia genoegen nemen met een plaats op de bank. Ook Robin van Persie, die afgelopen week last had van een ontstoken teen, begint op de bank.

Feyenoord - AZ
Aftrap: 16:45 uur
Scheidsrechter: Higler

Opstelling Feyenoord: Jones; Diks, Van Beek, Van der Heijden, Haps; El Ahmadi, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Jørgensen, Boëtius.
Wisselspelers Feyenoord: Bijlow, Ten Hove, Nieuwkoop, Botteghin, Malacia, Tapia, Amrabat, Van Persie, Basaçikoglu, Vente.

Opstelling AZ: Bizot; Svensson, Hatzidiakos, Wuytens, Ouwejan; Midtsjø, Til, Koopmeiners; Jahanbakhsh, Weghorst en Idrissi.
Wisselspelers AZ: Coutinho, Van Rhijn, Vlaar, Wijndal, Seuntjens, Van Overeem en Bel Hassani.

Volg Feyenoord - AZ
Ben je er vanmiddag niet bij in De Kuip, maar wil je toch niets missen? Volg alles rondom de wedstrijd dan via de officiële accounts van Feyenoord op TwitterFacebook en Instagram of via de Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram en de statistieken van de wedstrijd in één overzicht te zien zijn.

  • Jan-Arie van der Heijden