Fanshop
Fanshop
training-zo-14

Feyenoord met debutant Bijlow tegen FC Twente

Justin Bijlow verdedigt zondagmiddag het doel van Feyenoord in de wedstrijd tegen FC Twente. De 19-jarige keeper is de vervanger van Brad Jones, die niet op tijd hersteld is van de rugklachten waarmee hij deze week kampte. Voor Bijlow, die een groot deel van Feyenoord Academy doorliep, is het zijn officiële debuut in Feyenoord 1.

In tegenstelling tot Jones is Ridgeciano Haps wél fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen. De linksback miste deze week enkele groepstrainingen, maar sloot vrijdag weer aan bij de groep. 

Trainer Giovanni van Bronckhorst houdt tegen Twente vast aan het team dat vorige week de Johan Cruijff Schaal wist te winnen. Sven van Beek, Bart Nieuwkoop en Kenneth Vermeer ontbreken vanwege blessures.

Feyenoord – FC Twente
Aftrap: 14:30 uur
Scheidsrechter: Gözübüyük

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Diks, Botteghin, Van der Heijden, Haps; El Ahmadi, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Jørgensen en Boëtius.
Wisselspelers Feyenoord: Ten Hove, St. Juste, Basaçikoglu, Nelom, Tapia, Amrabat, Kramer, Vente, Hansson en Touré. 

Opstelling FC Twente: Brondeel; Ter Avest, Andersen, Thesker, Trajkovski; Holla, Van der Heyden, F. Jensen; Gjorgjev, Kvasina en George. 
Wisselspelers FC TwenteDrommel, Hengelman, Hooiveld, Van der Lely, Bijen, R. Jensen, Laukart, Assaidi, Boere en Buckeyl-Ricketts. 

Volg Feyenoord – FC Twente
De Kuip is bij de competitiestart direct uitverkocht. Zit jij niet in het stadion? Volg alles rondom de wedstrijd dan via de officiële accounts van Feyenoord op TwitterFacebook en Instagram (hashtag #feytwe) óf via de Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram en de statistieken van de wedstrijd in één overzicht te zien zijn.