Fanshop
Fanshop
IMG_5867

Feyenoord met 27 spelers op trainingskamp

De selectie van Feyenoord gaat vandaag (zaterdag) op trainingskamp naar Portugal. Na een vakantie van ruim anderhalve week meldden spelers en staf zich tegen 15.00 uur ‘s middags op de luchthaven Rotterdam/The Hague Airport, waar om 16.25 uur de vlucht naar Faro vertrekt. Feyenoord bereidt zich vanaf zaterdag tot en met 9 januari in Albufeira voor op de tweede seizoenshelft.

De selectie van Giovanni van Bronckhorst bestaat komende week uit 27 spelers, waaronder het drietal Justin Bijlow, Gustavo Hamer en Rick van der Meer. De drie talenten uit Feyenoord Onder 19 zullen in Albufeira een week lang meetrainen met de A-selectie en krijgen zodoende de kans zichzelf te meten met de spelers van het eerste elftal.

Ook Eric Botteghin stapt zaterdagmiddag aan boord van het vliegtuig naar Portugal. De centrale verdediger miste de laatste drie wedstrijden van de eerste seizoenshelft wegens een hamstringblessure. Zaterdagochtend werkte de Braziliaan op Varkenoord al een individuele training af, om in Portugal verder te werken aan zijn volledige herstel. 

Van de huidige A-selectie van Feyenoord blijft alleen Stef Gronsveld (blessure) achter in Rotterdam. Dat betekent dat de groep die zaterdag afreist naar Portugal er als volgt uit ziet:

Keepers:
Kenneth Vermeer, Warner Hahn, Kamil Miazek, Justin Bijlow

Verdedigers:
Rick Karsdorp, Bart Nieuwkoop, Sven van Beek, Rick van der Meer, Terence Kongolo, Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden, Miquel Nelom, Calvin Verdonk

Middenvelders:
Karim El Ahmadi, Tonny Vilhena, Jari Schuurman, Simon Gustafson, Marko Vejinovic, Gustavo Hamer, Lex Immers, Jens Toornstra

Aanvallers:
Dirk Kuyt, Eljero Elia, Colin Kazim-Richards, Bilal Basaçikoglu, Michiel Kramer, Anass Achahbar