Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
vertrek

Feyenoord met 25 spelers naar Oostenrijk

Sven van Beek reist maandagmiddag niet mee met de selectie van Feyenoord naar het trainingskamp in Oostenrijk. De verdediger kampt met een voetblessure en blijft in Rotterdam achter om daarvan te herstellen. Zonder Van Beek bestaat de selectie van Feyenoord in Oostenrijk uit in totaal 25 spelers.

Ook Renato Tapia stapt in het vliegtuig waarmee Feyenoord naar Oostenrijk vliegt. De middenvelder meldde zich maandagochtend voor het eerst dit seizoen in De Kuip en werkte aansluitend zijn eerste training af. Tapia genoot de afgelopen weken nog van een vakantie, nadat hij tot half juni met Peru in actie kwam op de Copa America.

Voor Tapia wordt het verblijf in Oostenrijk zijn eerste trainingskamp als Feyenoorder, wat ook geldt voor Brad Jones. De vorige week gecontracteerde doelman werkte maandagochtend op Varkenoord de eerste groepstraining af met zijn nieuwe ploeggenoten en behoort tot de selectie voor de voorbereidingsweek in Oostenrijk.

Feyenoord verblijft vanaf maandagmiddag in Bad Waltersdorf, een plaatsje ten oosten van de stad Graz. Informatie over de trainingen die de selectie komende week afwerkt tijdens het trainingskamp is hier te vinden.

De volledige selectie van Feyenoord voor het trainingskamp in Oostenrijk ziet er als volgt uit:

Keepers
Pär Hansson, Brad Jones, Justin Bijlow.

Verdedigers
Rick Karsdorp, Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden, Terence Kongolo, Miquel Nelom, Bart Nieuwkoop, Lucas Woudenberg, Wessel Dammers.

Middenvelders
Karim El Ahmadi, Marko Vejinovic, Tonny Vilhena, Jens Toornstra, Simon Gustafson, Renato Tapia, Gustavo Hamer, Mo El Hankouri.

Aanvallers
Dirk Kuyt, Eljero Elia, Nicolai Jørgensen, Michiel Kramer, Bilal Basaçikoglu, Emil Hansson.