Fanshop
Fanshop

Feyenoord met 22 spelers naar Rome

Feyenoord reist woensdagochtend met een selectie van 22 spelers af naar Rome, voor de uitwedstrijd in de Europa League tegen AS Roma. Opvallende naam in de groep die meereist is die van Elvis Manu. De aanvaller is op de terugweg na een liesoperatie die hij begin dit jaar onderging. Manu kwam voor het laatst in actie voor Feyenoord in de uitwedstrijd tegen NAC Breda op 21 december van afgelopen jaar. Sven van Beek ontbreekt in de selectie voor het duel met AS Roma. De verdediger kampt met een knieblessure.

AS Roma – Feyenoord wordt donderdag om 19.00 uur gespeeld in het Stadio Olimpico in Rome. De afsluitende training in aanloop naar dat duel wordt woensdag om 19.00 uur afgewerkt. Deze sessie is besloten en dus niet toegankelijk voor publiek.

De selectie van Feyenoord:

Keepers: Kenneth Vermeer, Erwin Mulder en Ronald Graafland.

Verdedigers: Luke Wilkshire, Joris Mathijsen, Terence Kongolo, Miquel Nelom, Khalid Boulahrouz, Lucas Woudenberg, Rick Karsdorp en Wessel Dammers.

Middenvelders: Jordy Clasie, Karim El Ahmadi, Lex Immers, Tonny Vilhena en Jens Toornstra.

Aanvallers: Jean-Paul Boëtius, Bilal Basaçikoglu, Colin Kazim-Richards, Mitchell Te Vrede, Anass Achahbar en Elvis Manu.