Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Feyenoord Academy
a7756d960f61862d251244be6fd77f60_2000_2000.JPG

Feyenoord legt jeugdspeler Guus Baars vast

Guus Baars (17) heeft zijn krabbel gezet onder zijn eerste profcontract bij Feyenoord. De Academy-speler van Feyenoord Onder 17 heeft vandaag een driejarig contract ondertekend, wat hem tot medio 2023 aan de club verbindt.

De centrumverdediger begon bij VV Papendrecht, voordat hij de overstap maakte naar Feyenoord Academy. Daar ontwikkelde Baars zich tot een vaste kracht in de verschillende jeugdteams.

Ongeslagen
Afgelopen seizoen bleef hij een jaar lang ongeslagen met Feyenoord Onder 16, wat het team het kampioenschap opleverde. Als klap op de vuurpijl maakte Baars vorig jaar zijn debuut in Oranje onder 17.

Droom
‘Een jaar geleden had ik dat allemaal nog niet durven dromen’, geeft Baars toe. ‘Ik ben natuurlijk superblij dat het is gebeurd. Het is heel kicken om te hebben getekend.’ Ten overstaan van een groot aantal familieleden en vrienden sprak hoofd jeugdopleiding Stanley Brard bemoedigende woorden tot Baars: ‘Je hebt hard gewerkt en dit verdiend. Dit is een mooie stap. Nu is het aan jou om nog meer stappen te maken.’