Fanshop
Fanshop
Feyenoord 1

Feyenoord legt doelman Joris Delle voor één jaar vast

Feyenoord heeft de selectie versterkt met Joris Delle. De Franse doelman komt transfervrij over en tekent een contract voor één jaar in De Kuip.
De 28-jarige Delle begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van FC Metz, waar hij op 20 augustus 2010 debuteerde in het eerste elftal. In de loop der jaren deed de goalie ervaring op bij achtereenvolgens OGC Nice, Cercle Brugge, RC Lens en de afgelopen twee jaar bij N.E.C.. Delle maakte eveneens deel uit van de Franse jeugdelftallen Onder 16, Onder 17, Onder 18 en Onder 21 jaar.
We waren op zoek naar een ervaren keeper en die hebben we zeker gevonden in Joris Martin van Geel

‘Met het vertrek van Brad Jones en de keuze voor Justin Bijlow als eerste doelman waren we op zoek naar een ervaren keeper om het keeperskwartet aan te vullen,’ licht technisch directeur Martin van Geel de komst van Delle toe. ‘Die ervaring hebben we zeker gevonden in Joris, met bijna 200 wedstrijden achter zijn naam in het profvoetbal. Bovendien is hij een op en top professional. Die persoonlijkheid hebben we nodig om Justin en de andere keepers scherp te houden en om er te staan wanneer het nodig is.’

Joris Delle