Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
20161019_app_visual

Feyenoord lanceert nieuwe officiële Feyenoord App

Feyenoord heeft woensdag de nieuwe officiële Feyenoord App gelanceerd. De nieuwe app, waarmee je als supporter altijd en overal op de hoogte bent van het laatste nieuws over de club, is vanaf vandaag gratis te downloaden. Hij is beschikbaar voor mobiel en tablet.

Je kunt de nieuwe Feyenoord App gratis downloaden in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android). Je kunt hier zoeken op ‘Feyenoord’ en dan de app kiezen met het Feyenoord-logo en de rode achtergrond als icoon. 

Deze app is completer en actueler dan de vorige Feyenoord App, die al enige tijd buiten werking was. Heb je deze app nog op je telefoon of tablet staan, dan kun je deze verwijderen. De nieuwe Feyenoord App is – in tegenstelling tot de vorige versie – ontwikkeld in eigen beheer, in samenwerking met online partner BLiS web & mobile. Eerder werden met deze partij al de officiële apps van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes en de Feyenoord Business Club ontwikkeld.

Als eerste op de hoogte
Met de nieuwe Feyenoord App ben je altijd en overal op de hoogte van het laatste Feyenoord-nieuws. Je ontvangt als eerste het laatste nieuws dankzij de handige pushmeldingen. Ook zie je via de app exclusieve fotoverslagen en video’s, kun je de profielen en statistieken van de spelers van Feyenoord 1 bekijken en vind je het programma, de uitslagen en de stand van alle competities in één helder overzicht.

Kaarten kopen
Ook geeft de app je snel en eenvoudig toegang tot bijvoorbeeld de Online Ticketshop en de Feyenoord Fanshop. Zo kun je je via de app verzekeren van kaarten voor een wedstrijd of een van de vele Feyenoord-artikelen. Verder kun je via de nieuwe app onder meer een reis maken door de clubhistorie en meer informatie vinden over bijvoorbeeld De Kuip, Feyenoord Academy en Feyenoord in de Samenleving. 

Matchday
Tijdens Matchday is de Feyenoord App dé plek om de wedstrijd van Feyenoord 1 te volgen. Vanaf de ochtend van de wedstrijddag wordt op de dynamische tijdlijn afgeteld richting de aftrap van de wedstrijd. Op de tijdlijn worden alle social media berichten van de Feyenoord-kanalen, het laatste nieuws en exclusieve video’s in één overzicht gebundeld aangeboden, zodat je helemaal in de stemming komt voor de wedstrijd. Tijdens het duel vind je hier een live verslag, actiefoto’s en statistieken, zodat je in spanning kunt meeleven met de prestaties van Feyenoord.

Download de nieuwe officiële Feyenoord App
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het laatste Feyenoord-nieuws? Download dan nu gratis de officiële Feyenoord App in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android)