Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Esporters

Feyenoord lanceert limited edition EA SPORTS FIFA 19

Het wachten is bijna voorbij! Op vrijdag 28 september 2018 komt EA SPORTS FIFA 19 wereldwijd uit voor de PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Speciaal voor de nieuwe versie van het voetbalspel wordt er een unieke Feyenoord-editie uitgebracht!

Deze speciale Feyenoord-editie kan vanaf vandaag besteld worden in de voorverkoop via www.feyenoordfanshop.nl/fifa19 of in een van de officiële Feyenoord Fanshops. Bestel nu alvast, dan weet je zeker dat jij de unieke Feyenoord-uitvoering van EA SPORTS FIFA 19 als eerste in huis hebt!

EA SPORTS FIFA 19 Feyenoord ‘Champions Edition’
Voor de Feyenoorders die écht niet kunnen wachten tot de dag dat het nieuwe spel uitkomt, wordt er een speciale EA SPORTS FIFA 19 Feyenoord ‘Champions Edition’ uitgebracht op dinsdag 25 september. Hiermee krijg je drie dagen eerder toegang tot de nieuwe game én geniet je van allerlei exclusieve voordelen, namelijk:

  • Drie dagen eerder toegang;
  • Tot twintig Jumbo Premium Goud-pakketten (één per week gedurende twintig weken);
  • Eén UEFA Champions League gouden speler (kies één van de vijf gouden spelers met 80-83 rating van gekwalificeerde teams);
  • Cristiano Ronaldo & Neymar leenitems (voor zeven FUT-wedstrijden);
  • Special Edition FUT-Kits (ontworpen door de artiesten van de FIFA-soundtrack).

Deze speciale editie zal op dinsdag 25 september bij jou thuis worden bezorgd. Na 25 september is het niet meer mogelijk om de Champions Edition aan te schaffen en is alleen nog de standaard editie van het spel beschikbaar.

FIFA 19 Feyenoord ‘Standard Edition’
De standaarduitvoering van de Feyenoord-editie van FIFA 19 kan, bij beschikbaarheid, het gehele seizoen worden besteld. Als je voor vrijdag 28 september bestelt, zijn onderstaande voordelen inbegrepen:

  • Tot vijf Jumbo Premium Goud-pakketten (één per week gedurende vijf weken);
  • Cristiano Ronaldo als leenitem voor zeven FUT-wedstrijden;
  • Special Edition FUT-tenues, ontworpen door de artiesten van de FIFA-soundtrack.

Deze editie kun je vanaf vrijdag 28 september ophalen in de Feyenoord Fanshop of thuis laten bezorgen. Op deze dag wordt EA SPORTS FIFA 19 officieel wereldwijd gelanceerd. Het spel is vanaf dan ook het gehele seizoen te koop in de Feyenoord Fanshop.

Iedere 100ste koper ontvangt 2.200 FIFA-punten
Mocht je het spel tijdens de pre-orderperiode bestellen, dan maak je automatisch kans op 2.200 FIFA-punten voor de nieuwe FIFA 19. Iedere honderdste koper in de online Feyenoord Fanshop ontvangt op 28 september deze punten ter waarde van €20,-. Er zal telefonisch contact op worden genomen met alle winnaars. Automatisch meedoen kan tot 28 september 2018.

Nieuw seizoen voor Jaey en Jimmy
Feyenoords eSporters Jaey (JaeyD) en Jimmy (YimmieHD) zijn erg trots op deze speciale Feyenoord-editie van EA SPORTS FIFA 19 en kunnen niet wachten om het nieuwe spel te spelen. Beiden komen dit seizoen uit voor Feyenoord in de eDivisie, waar het nieuwe spel gespeeld zal worden op de PlayStation 4 en Xbox One.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over deze speciale Feyenoord-versie van de nieuwe EA SPORTS FIFA 19? Volg dan het Feyenoord eSports Instagram-kanaal!