Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
nieuwsbericht

Feyenoord lanceert kampioenslijn in Fanshops

Het kampioenschap van Feyenoord gaat uiteraard niet onopgemerkt voorbij in de Feyenoord Fanshops. In de vier clubwinkels en in de Feyenoord Fanshop Online kun je vanaf het laatste fluitsignaal van de kampioenswedstrijd tegen Heracles Almelo terecht voor al je kampioensartikelen.

In alle Feyenoord Fanshops tref je een uitgebreid assortiment aan kampioensartikelen, zoals caps, vlaggen, T-shirts en sjaals, als ook bijzondere verzamelitems waaronder een kampioenspenning, een fotolijst en een miniatuur kampioensschaal. Ook is in de fysieke Fanshops de speciale kampioensbedrukking, die de spelers op de borst droegen bij de schaaluitreiking, verkrijgbaar.

In de Feyenoord Fanshop Online kun je daarnaast exclusief terecht voor te personaliseren kampioensitems, zoals een telefoonhoesje en een mok.

Alle Feyenoord Fanshops zijn op zondag en maandag geopend, waarbij in principe de reguliere openingstijden worden aangehouden. Afhankelijk van de drukte kan worden besloten om de winkels langer open te houden.

Bestel direct jouw kampioensitems op www.feyenoordfanshop.nl/kampioen