Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord kent eventuele volgende opponent in Conference League

Indien Feyenoord zich ten koste van FC Drita plaatst voor de volgende ronde van de Europa Conference League, dan is FC Luzern daarin de tegenstander. Dat is de uitkomst van de loting voor de derde voorronde van het toernooi, die maandagmiddag werd verricht in Nyon.

Voor Feyenoord staat deze week de eerste wedstrijd in het nieuwe Europese toernooi op het programma. De selectie van Arne Slot reist woensdag naar Kosovo, waar het donderdagavond om 21:00 uur tegenover FC Drita staat. Een week later – donderdag 29 juli om 20:00 uur – volgt de return in Rotterdam. Informatie over de kaartverkoop vind je hier.

De winnaar over twee duels treft in de volgende voorronde dus FC Luzern, de nummer vijf en bekerwinnaar van vorig seizoen van Zwitserland. Bij de Zwitsers staat voormalig Feyenoorder Jordy Wehrmann onder contract; de 22-jarige middenvelder vertrok eind vorige maand definitief uit De Kuip. De wedstrijden in de derde voorronde van de Europa Conference League worden gespeeld op donderdag 5 en 12 augustus.