Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord keert dinsdagmiddag terug op Varkenoord

Feyenoord hervat dinsdagmiddag de training op Varkenoord. De selectie van trainer Fred Rutten keerde zondag terug in Nederland na een trainingsweek in Dubai. Maandag (vandaag) heeft de ploeg een rustdag. De eerstvolgende training van Feyenoord is dinsdag om 14.00 uur op Varkenoord. Aansluitend is de nieuwjaarsreceptie van Feyenoord, waar directie, staf, selectie, medewerkers en genodigden het glas zullen heffen en ook de Willem van Hanegem-trofee zal worden uitgereikt. Deze trofee werd vorig jaar in het leven geroepen ter ere van de zeventigste verjaardag van Van Hanegem en wordt voortaan jaarlijks uitgereikt aan een persoon die zich op welke wijze dan ook een echte Feyenoorder heeft getoond.

Feyenoord traint in totaal nog vier keer in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Twente van aanstaande zondag. Op woensdag en zaterdag wordt er om 10.30 uur getraind op Varkenoord. De training van vrijdag is besloten en daarmee niet toegankelijk voor publiek en pers. Donderdag is de selectie vrij.

De thuiswedstrijd tegen FC Twente begint zondag om 14.30 uur. Kaarten voor deze wedstrijd zijn verkrijgbaar vanaf € 25,00 per stuk via www.feyenoord.nl/ticketshop. Voor dit duel geldt een clubkaartverplichting (2:1).