Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
jobscorer

Feyenoord Jobscorer op werkbezoek bij Croon TBI

De kandidaten van Feyenoord Jobscorer hebben op dinsdag 10 november een bezoek gebracht aan Croon TBI, een van de unithouders van Feyenoord.

Voor de deelnemers begon de dag bij het bedrijf met een korte presentatie. Vervolgens werd de hele ochtend gewerkt in het E-College van Croon. Zij begonnen in tweetallen met het installeren van een wisselschakelaar. Met minimale ondersteuning van de begeleiders lukte het ieder tweetal om een juiste wisselschakelaar aan te leggen en werkend te maken.

De ochtend werd afgesloten met een rondleiding door de fabriek voor paneelbouw binnen het bedrijf. Na de lunch werd het middagprogramma voortgezet in het E-College, waar de deelnemers dit keer individueel aan het werk werden gezet. Ze moesten met behulp van diverse materialen een werkend stoplicht zien te maken. Ook deze technische uitdaging was voor de groep een leuke ervaring wat uiteindelijk door een ieder tot een succes gebracht werd.

De praktijkdag is een terugkerende activiteit binnen het project Feyenoord Jobscorer, waar Wajongeren gedurende een jaar werkervaring op kunnen doen om zo uiteindelijk middels Feyenoord aan een betaalde baan geholpen kunnen worden. Door letterlijk een kijkje te krijgen achter de schermen bij een bedrijf als Croon TBI, worden de jongeren geholpen in hun beroepskeuze voor hun toekomst.