Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Nieuwsbericht_jaaroverzicht

Feyenoord Jaaroverzicht 2016-2017 nu verkrijgbaar

Het officiële Feyenoord Jaaroverzicht van het seizoen 2016-2017 is vanaf nu verkrijgbaar. In het 68 pagina’s tellende, mooi vormgegeven glossy magazine wordt de lezer nog een keer meegenomen door het onvergetelijke successeizoen, dat op 14 mei werd bekroond met de vijftiende landstitel in de clubgeschiedenis.

Kampioenschap in beeld
Wie het Jaaroverzicht openslaat, komt vrijwel direct uit bij de mooiste foto’s van het zinderende feest in De Kuip en de huldiging op de stampvolle Coolsingel. De emoties na het behalen van het kampioenschap zijn op prachtige wijze in beeld gebracht door Feyenoords huisfotografen, die de mooiste momenten uit de kampioenswedstrijd en alle daaropvolgende festiviteiten haarscherp vastlegden.

Op volle kracht naar de Coolsingel
Uiteraard wordt er zoals elk jaar ook in woord en met statistieken van alle wedstrijden teruggeblikt op Feyenoords ijzersterke seizoen. Van de voorbereiding en de spetterende start in Groningen tot en met de climax in een kolkende Kuip: alle wedstrijden op weg naar het kampioenschap komen in een compleet overzicht aan bod.

Europa League en KNVB Beker
In het Jaaroverzicht is er ook aandacht voor Europese campagne van het seizoen 2016-2017. De start van Feyenoord in de Europa League is sensationeel, met een stunt van jewelste in eigen stadion tegen Manchester United. Een herinnering voor het leven voor het legioen, dat het Europese avontuur desondanks ziet eindigen in de groepsfase. In het bekertoernooi gloort met het bereiken van de kwartfinales nieuw succes, maar in Arnhem blijkt Vitesse een maatje te groot.

Verkrijgbaar in de Fanshops
Het Feyenoord Jaaroverzicht is een mooi naslagwerk en bovendien een tastbare herinnering aan het kampioenschap voor iedere Feyenoord-supporter. Het blad is vanaf nu voor slechts € 5,99 verkrijgbaar in alle vestigingen van de Feyenoord Fanshops en te bestellen in de Online Fanshop.

Bestellingen Jaaroverzicht
Supporters die het Jaaroverzicht na de kampioenswedstrijd hebben besteld, krijgen ‘m thuis gestuurd. Dit zal naar verwachting in de week van 19 juni zijn.