Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
jaaroverzicht_vs

Feyenoord Jaaroverzicht 2013-2014 verschijnt komende week

Het officiële Feyenoord Jaaroverzicht seizoen 2013-2014 is vanaf komende week verkrijgbaar. In het 68 pagina’s tellende naslagwerk wordt in woord en beeld teruggeblikt op het afgelopen seizoen, waarin Feyenoord op de tweede plaats eindigde. Niet alleen komen onder meer de voorbereiding, de competitie, de voorronde van de Europa League en het bekertoernooi uitgebreid aan bod, maar ook blikken hoofdtrainer Ronald Koeman en aanvoerder Jordy Clasie in exclusieve interviews terug op het afgelopen voetbaljaar.

In het Jaaroverzicht zijn onder meer vele foto’s te zien van het afgelopen seizoen die niet eerder gepubliceerd werden. Ook zijn in de luxe uitgave vele statistieken over de afgelopen jaargang te vinden, waaronder een compleet overzicht van alle gespeelde wedstrijden. Het Feyenoord Jaaroverzicht is zodoende een onmisbaar naslagwerk voor iedere Feyenoord-supporter!

Het Feyenoord Jaaroverzicht 2013-2014 is vanaf komende week exclusief te koop in de Feyenoord Fanshops en in de Feyenoord Fanshop online voor €5,99.