Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
training%20marbella-di-3%20(1)

Feyenoord in winterstop opnieuw naar Marbella

Feyenoord strijkt tijdens de voorbereiding op de tweede seizoenshelft opnieuw neer in Marbella. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst verblijft van dinsdag 9 tot en met zondag 14 januari 2018 voor een trainingskamp in de Zuid-Spaanse badplaats.

Daarmee keert Feyenoord terug op bekend terrein, want ook in 2012, 2013, 2014 en 2017 koos de club voor een trainingskamp in Marbella. De trainingen zullen opnieuw worden afgewerkt het Marbella Football Center, een complex met meerdere uitstekend onderhouden velden. Feyenoord zal komende winter in Marbella besloten trainen, wat betekent dat de trainingen in principe niet toegankelijk zijn voor pers en publiek.

Feyenoord onderzoekt nog de mogelijkheid om tijdens het trainingskamp een oefenwedstrijd te spelen. Indien dit duel doorgang vindt, zijn supporters welkom.  

De Eredivisie wordt door Feyenoord hervat op zondag 21 januari met een uitwedstrijd tegen Ajax. De winterstop begint na het thuisduel met Roda JC Kerkrade (zondag 24 december, 16:45 uur).