Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
bruno-pelle-shirt

Feyenoord in unieke shirts tegen Excelsior

Feyenoord speelt komende zondag de benefietwedstrijd tegen Excelsior in unieke wedstrijdshirts. Feyenoords hoofdsponsor Opel staat de plek op de borst van het shirt eenmalig af aan de Daniel den Hoed Stichting, die onderdeel uitmaakt van het Erasmus MC. Als gevolg daarvan zal Feyenoord de wedstrijd tegen Excelsior spelen met op de borst een afbeelding van ‘de Hoed van Daniel’, die symbool is van de strijd tegen kanker in de regio Rotterdam, samen met de tekst ‘Maak kanker kansloos!’

De wedstrijdshirts die gedragen zullen worden door de spelers van Feyenoord en Excelsior, zullen later worden geveild door de Daniel de Hoed Stichting. De opbrengst hiervan gaat volledig naar kankeronderzoek in het Erasmus MC. De veiling van de shirts zal plaatsvinden rond evenementen en activiteiten in de kader van het jubileumjaar van de Daniel den Hoed Stichting.

Met de benefietwedstrijd die aanstaande zondag om 14.30 uur in De Kuip wordt gespeeld, verrichten Feyenoord en Excelsior de aftrap van het jubileumjaar van de stichting Daniel den Hoed, die honderd jaar bestaat. In het kader van het jubileum wordt de campagne ‘Maak kanker kansloos’ gelanceerd.

Wil je ook naar Feyenoord – Excelsior en daarmee onderzoek naar kanker in het Erasmus MC steunen? Bestel dan snel een kaart via www.feyenoord.nl/tickets. Alle kaarten voor de derby kosten 7,50 euro per stuk. De volledige opbrengst van de wedstrijd is bestemd voor kankeronderzoek.