Fanshop
Fanshop
201708_CL_visual_std_v2

Feyenoord in uitverkochte Kuip tegen Shakhtar Donetsk

Feyenoord vervolgt volgende week de Champions League in een uitverkochte Kuip. De extra kaarten die de afgelopen periode beschikbaar kwamen voor het thuisduel met Shakhtar Donetsk, zijn allemaal verkocht.

Dat betekent dat het team van trainer Giovanni van Bronckhorst met massale en maximale steun van het legioen op jacht gaat naar de eerste drie Europese punten van dit seizoen. Het Champions League-duel met de huidige koploper van Oekraïne begint dinsdag 17 oktober aanstaande om 20:45 uur.

Steun Feyenoord Onder 19!
Enkele uren voor de kraker in De Kuip vervolgt ook Feyenoord Onder 19 haar Europese avontuur. Het hoogste jeugdteam van de landskampioen speelt om 15:00 uur in Kralingen tegen de leeftijdsgenoten van Shakhtar Donetsk. Na het knappe gelijkspel tegen Napoli gaan onze talenten voor de eerste overwinning in de UEFA Youth League.

Voor de wedstrijd tussen Feyenoord Onder 19 en Shakhtar Donetsk Onder 19 zijn nog kaarten verkrijgbaar. Steun jij Feyenoords talenten in Europa? Koop dan je kaarten via www.feyenoord.nl/tickets-uyl. Al vanaf vijf euro ben je er bij!