Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

Feyenoord in uitverkochte Kuip tegen FC Twente

Feyenoord gaat zondag tegen FC Twente proberen om de fraaie competitiestart een goed vervolg te geven. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst kan daarbij rekenen op de steun van een volledig gevulde Kuip. Maandagochtend werden de laatste kaarten verkocht voor het duel met de ploeg uit Enschede, dat zondag om 14:30 uur begint.

In het nog prille seizoen is het al de tweede keer dat er geen kaarten meer te verkrijgen zijn voor een thuiswedstrijd van Feyenoord. Ook de openingswedstrijd tegen Valencia was uitverkocht. Vorig seizoen was De Kuip tijdens maar liefst 21 van de 23 thuisduels tot de laatste stoel bezet.

Heb je geen kaarten kunnen bemachtigen voor Feyenoord - FC Twente? De eerstvolgende mogelijkheid om de ploeg in De Kuip aan het werk te zien, is op zaterdag 27 augustus. Op die dag speelt Feyenoord de Rotterdamse derby tegen Excelsior. Kaarten voor die thuisduels én de andere thuiswedstrijden uit de eerste seizoenshelft (met uitzondering van Feyenoord - Ajax) zijn te koop via www.feyenoord.nl/ticketshop