Fanshop
Fanshop
201708_CL_visual

Feyenoord in pot 4 tijdens loting Champions League

Feyenoord is voor de loting van de groepsfase van de UEFA Champions League ingedeeld in pot 4. De loting, die donderdagavond (vanavond) om 18.00 uur in het Franse Monaco begint, zal uitmaken in welke poule Feyenoord terecht komt en welke clubs het daarin treft. Ook voor Feyenoord Onder 19 is de loting belangrijk. Zij treffen dezelfde tegenstanders als Feyenoord 1 in de groepsfase van de UEFA Youth League.

Tijdens de loting kan Feyenoord in principe aan elke tegenstander uit pot 1, 2 en 3 gekoppeld worden. Dit omdat er geen andere Nederlandse clubs meedoen aan het toernooi. Daarnaast is het niet mogelijk om twee clubs uit hetzelfde land te treffen in de poulefase.

De kans is aanwezig dat Feyenoord in het Champions League-seizoen een oud-speler van de club tegenkomt. De clubs van Rick Karsdorp (AS Roma), Terence Kongolo (AS Monaco), Georginio Wijnaldum (Liverpool) en Nuri Sahin (Borussia Dortmund) doen ook mee aan het toernooi.

De loting is vanaf 18:01 uur live te zien via Eurosport 1 en de website van de UEFA. Hieronder een overzicht van de potindeling voor de loting van de groepsfase.