Fanshop
Fanshop
IMG_1393

Feyenoord in nieuwe trainingslijn terug op Varkenoord

Feyenoord is terug op vertrouwde grond. Een dag na de massaal bezochte eerste training van het seizoen 2015-2016, die traditiegetrouw werd afgewerkt in De Kuip, betrad de selectie van Giovanni van Bronckhorst even na half elf ‘s ochtends de velden van Varkenoord, waar in alle rust de eerste trainingsweek van het nieuwe seizoen van start ging.

Evenals een dag eerder was zowel de selectie als de begeleidende staf volledig in het nieuw gehuld. Waar zondag in De Kuip het officiële nieuwe thuistenue werd gepresenteerd, droegen de spelers op Varkenoord voor het eerst de nieuwe adidas trainingslijn van het seizoen 2015-2016. Voor de veldspelers bestaat die uit een oranje shirt, terwijl het bijbehorende broekje en de sokken donkerblauw zijn. De keepers van Feyenoord trainen dit seizoen in een donkerblauw tricot, met oranje details.

Alle 23 spelers die zondag in De Kuip een warm welkom kregen van zo’n tienduizend supporters, stonden maandag ook op het trainingsveld. Een handvol belangstellenden achter het doel zag hoe er een positiespel werd gespeeld, terwijl de training werd afgesloten met een groot partijspel van elf tegen elf over het hele veld.

Dirk Kuyt zal aanstaande donderdag aansluiten bij de Feyenoord-selectie. Voor de aanwinst staat die ochtend zijn eerste training bij zijn nieuwe club op het programma, die om 10.30 uur begint. Ook morgen (dinsdag) en vrijdag traint de selectie van Giovanni van Bronckhorst om die tijd, terwijl woensdag een rustdag is. Zaterdag wacht de eerste oefenwedstrijd van het seizoen, als Feyenoord het op Varkenoord opneemt tegen Sportclub Feyenoord.