Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord huurt verdediger Uros Spajic

Feyenoord heeft in Uros Spajic een nieuwe centrale verdediger gevonden. De 27-jarige Serviër komt voor de rest van het seizoen op huurbasis over van het Russische FK Krasnodar.

Spajic ontwikkelde zich in de opleiding van Rode Ster Belgrado tot profvoetballer waar hij in het seizoen 2010-2011 zijn debuut maakte in het eerste elftal. In 2013 verliet hij zijn geboorteland voor een buitenlandse transfer naar Toulouse. Na Toulouse speelde hij zowel twee seizoenen voor Anderlecht als voor FK Krasnodar. Op 4 september 2015 debuteerde Spajic voor de nationale ploeg van Servië in de met 2-0 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd tegen Armenië. Hij speelde tot nu toe 11 interlands.

Frank Arnesen: ‘Het is bekend dat we graag nog een centrale verdediger wilden toevoegen aan de selectie. Met de komst van Uros Spajic is dat gelukt én voegen we niet alleen een extra optie, maar ook extra ervaring toe aan de achterste linie van de groep.’

Zodra het papierwerk voor zijn werk- en verblijfsvergunning is afgerond kan Spajic aansluiten bij het eerste elftal van trainer Dick Advocaat.