Fanshop
Fanshop
Beker%20huldiging%20kuip-29

Feyenoord hervat woensdag training

Feyenoord staat vandaag (woensdag) voor het eerst sinds de bekerwinst weer op het trainingsveld. Met de huldiging van maandag en een vrije dinsdag achter de rug, wacht om 11:00 uur de eerste training van deze week op Varkenoord.

Supporters die deze week een training van de bekerwinnaar willen bezoeken, zijn zowel vandaag als morgen (donderdag) welkom op Varkenoord. Beide dagen gaat het team van trainer Giovanni van Bronckhorst om 11:00 uur van start.

Vrijdag zijn spelers en staf vrij in verband met Koningsdag, waarna zaterdag met een besloten training de laatste puntjes op de i worden gezet in aanloop naar de stadsderby tegen Sparta Rotterdam (zondag 14:30 uur in De Kuip).

Uitverkochte derby
De Rotterdamse derby is al weken uitverkocht. Via Feyenoord Ticket Exchange kunnen seizoenkaarthouders die niet in de gelegenheid zijn naar De Kuip te gaan hun kaart aanbieden aan andere supporters. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten, beschikbare vakken en alle bijbehorende informatie hierover op www.feyenoord.nl/TicketExchange.