Fanshop
Fanshop
training%20marbella-55

Feyenoord gretig van start in Marbella

Lekkere goals, fraaie reddingen, felle duels en een flinke dosis passie en plezier. Al die elementen waren dinsdag terug te zien op het Marbella Football Center, waar Feyenoord de eerste training van deze week op Spaanse bodem afstreepte.

Vooral bij een serie korte, intensieve partijspellen met twee doelen dicht op elkaar spatte de gretigheid er bij de spelers vanaf. De ruimtes waren klein, waardoor overal op het veld werd gestreden voor iedere meter.

Wil om te winnen
Dat de wil om te winnen bij beide teams – de oudere spelers tegen de jongeren – groot was, bleek ook uit het fanatisme waarmee de duels werden uitgevochten en het gejuich dat te horen was wanneer er een goal was gemaakt of juist voorkomen.

Spelers vs. keepers
Goals waren ook terug te zien bij de afrondoefening die vooraf ging aan de partijspellen. De bal werd regelmatig tegen de touwen gejaagd, al was ook een groot aantal schoten een prooi voor de drie keepers, die zich naar hartenlust konden uitleven op het natte veld.

Jeremiah St. Juste
Ondertussen werkte Jeremiah St. Juste zijn eigen programma af onder leiding van fysiotherapeut Stijn Vandebroucke. De verdediger is op de terugweg na een schouderoperatie en werkte met een serie oefeningen met en zonder bal hard aan zijn herstel.

Woensdag nieuwe sessie
Na dik anderhalf uur stapten de Feyenoorders voldaan de bus in naar het hotel. De volgende training op het Marbella Football Center staat voor woensdagochtend op het programma.