Fanshop
Fanshop
DA9I8666

Feyenoord gearriveerd in heet Zwitserland

Feyenoord is maandag aan het einde van de middag aangekomen in het Zwitserse Thun, waar het deze week verder toewerkt naar de start van het seizoen 2018-2019. Kort na vier uur landde de ploeg op het vliegveld van Bern, waarna per bus koers werd gezet naar het prachtig aan de Thunersee gelegen hotel.
 

?✈️ See you in ??! #trainingskamp #Feyenoord

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op

De 27-koppige selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst werkt tijdens het trainingskamp dagelijks een training af en speelt daarnaast twee oefenwedstrijden in het kader van de Uhrencup. De spelers zullen na aankomst met genoegen naar het weerbericht van dinsdag hebben gekeken, want het wordt morgen iets koeler dan de dertig graden die vandaag in Thun werd aangetikt.

Duels Uhrencup
Een dag na de eerste training oefent Feyenoord tegen BSC Young Boys, waarna op vrijdag FC Basel de tegenstander is. Beide duels worden gespeeld in de Tissot Arena in Biel. De voorverkoop voor de wedstrijden om de Uhrencup verloopt via de organisatie van het toernooi. Voor beide wedstrijden is een apart gedeelte in het stadion gereserveerd voor Feyenoord-supporters. Ben je van plan kaarten te kopen? Alle informatie over de kaartverkoop en de mogelijkheid om kaarten te kopen vind je hier.

Openbare training
De trainingen van Feyenoord worden deze week afgewerkt in Stadion Lachen, aan de Gwattstrasse in Thun. De training op donderdag 12 juli begint om 11:30 uur en is vrij toegankelijk voor supporters.