Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
fey%20gala94

Feyenoord Galadiner op donderdag 2 juli

Net als vorig jaar vindt het traditionele Feyenoord Galadiner dit jaar plaats in de zomer. Op donderdag 2 juli 2015 is het veld van De Kuip het decor voor dit charity-evenement, waarbij geld wordt opgehaald voor de Feyenoord Foundation en Giovanni van Bronckhorst Foundation.

Een stijlvolle en gezellige avond als middel om geld in te zamelen voor het goede doel. Dat is al meer dan tien jaar het succesvolle concept van het Feyenoord Galadiner. Doorgaans vond dit evenement plaats in december, maar vorig jaar werd gekozen voor een zomerse variant. 

Fraaie zomeravond in De Kuip

Dat bleek een succes, want alle aanwezigen – waaronder de selectiespelers van Feyenoord en de technische staf – genoten met volle teugen van de fraaie zomeravond in De Kuip. De gasten betraden via de spelerstunnel het veld, mochten daar een strafschop nemen om daarna op datzelfde heilige gras te genieten van een heerlijk diner. 

De traditionele veiling leverde, mede door het veilen van de middenstip, een fantastisch bedrag op  voor de Feyenoord Foundation en de Giovanni van Bronckhorst Foundation. Dankzij dit geld hebben de Foundations inmiddels duizenden kinderen een duwtje in de richting van een mooie toekomst kunnen geven. 

Reserveren

U kunt uw tafel reserveren via www.feyenoord.nl/galadiner. Zoals ieder jaar is het ook nu weer mogelijk om met een selectiespeler of een lid van de technische staf aan uw tafel te zitten. 

Wilt u het Feyenoord Galadiner 2014 herbeleven? Bekijk hieronder de compilatie die we maakten van deze avond.