Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Post%20FunRun%202%20februari

Feyenoord Foundation FunRun volledig uitverkocht

Drieduizend mensen doen aanstaande woensdag mee aan de Feyenoord Foundation FunRun. Daarmee is het hardloopevenement, waarmee geld wordt opgehaald voor het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation, volledig uitverkocht.

Evenement voor iedereen
De Feyenoord Foundation FunRun is een evenement voor iedereen: van jong tot oud en voor zowel getrainde als minder getrainde hardlopers. Er zijn parcours uitgestippeld met verschillende afstanden: 800 meter, 1.500 meter, 5 kilometer en 10 kilometer. Bij iedere afstand komen de lopers op unieke plekken van De Kuip, zoals de spelerstunnel en de grasmat. Bij de 5 en 10 kilometer voert de route de hardlopers ook over Varkenoord, het trainingscomplex van Feyenoord. 

Programma
De Kuip opent woensdag om 15:00 uur de deuren voor de Feyenoord Foundation FunRun. Naast de verschillende runs vinden er diverse optredens en andere side events plaats op het terrein. Het volledige programma is te vinden op www.feyenoord.nl/funrun.

Donaties
Bedrijven en individuele deelnemers kunnen via het online donatieplatform geld inzamelen voor de goede doelen. Loop je niet mee, maar wil je wel geld doneren of een deelnemer sponsoren? Dat kan via deze link