Fanshop
Fanshop
nieuwsbericht_funrun

Feyenoord Foundation FunRun 2017 uitverkocht

De Feyenoord Foundation FunRun is uitverkocht! Twee dagen voor het hardloopevenement is het laatste startbewijs vergeven, wat betekent dat er aanstaande woensdag zo’n vierduizend deelnemers hardlopen in en rondom De Kuip.


Met de FunRun wordt geld opgehaald voor twee goede doelen: de Feyenoord Foundation en het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. Via het online donatieplatform van de FunRun kun je op verschillende manieren een bedrag doneren.

Doneren
Zo is het mogelijk om individuen, bedrijven of organisaties direct te sponsoren via hun eigen, persoonlijke donatiepagina. Vele deelnemers met een persoonlijke donatiepagina hebben hun streefbedrag inmiddels bereikt, mede dankzij de donaties van familie, vrienden en bekenden. Je kunt eveneens een bedrag doneren zonder dat je daarbij direct een deelnemer sponsort. Wil je de goede doelen steunen? Doneren via het online donatieplatform kan hier.

Hardlopen door De Kuip
Tijdens de Feyenoord Foundation FunRun loop je langs, door en in het mooiste stadion van Nederland: De Kuip. Zo kom je op unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Feyenoord-spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en het veld. De Feyenoord Foundation FunRun is een evenement voor iedereen: jong én oud, getrainde én beginnende lopers. Er zijn parcours uitgestippeld met vier verschillende afstanden: 800 meter, 1.500 meter, 5 kilometer en 10 kilometer.

Aan de eerste editie van de Feyenoord Foundation FunRun deden vorig jaar drieduizend hardlopers mee. Dit jaar is er plaats voor vierduizend deelnemers. Meer informatie over de afstanden en het parcours vind je op www.feyenoord.nl/funrun.