sc%20feyenoord%20kampioen

Feyenoord feliciteert Sportclub met kampioenschap

Dankzij een 0-3 overwinning op Zinkwegse Boys is Sportclub Feyenoord zaterdag kampioen geworden van de 4e Klasse E. De ploeg is na 21 wedstrijden nog altijd zonder puntenverlies en is daardoor met nog vijf duels te spelen niet meer in te halen voor de concurrentie. De BVO Feyenoord feliciteert Sportclub Feyenoord van harte met het kampioenschap!

Tim van Rheenen opende zaterdag in de eerste helft de score uit een penalty, waarna Jos Buitenhuis in de tweede helft met het hoofd de tweede treffer voor de Varkenoorders binnen kopte. In blessuretijd maakte Romain van Bruggen 0-3.

Sportclub Feyenoord speelt dit seizoen voor het eerst op zaterdag, nadat de ploeg tot vorig seizoen uitkwam in de Hoofdklasse voor zondagamateurs.