Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Qurrent%201

Feyenoord feliciteert Qurrent als groenste energieleverancier

Feyenoords hoofdpartner Qurrent is maandag verkozen tot groenste energieleverancier van Nederland. Feyenoord feliciteert Qurrent vandaag door diverse guerrillacampagnes in Rotterdam uit te rollen en op deze manier de stad een dag groen te maken. Boven de A13 is een groene vlag gehesen, diverse Rotterdamse straten zijn versierd met green-graffiti en de Erasmusbrug kleurt dinsdagavond groen.

Qurrent werd maandag door de consumentenbond voor de vierde keer op rij verkozen tot de groenste energieleverancier van Nederland. De Consumentenbond doet jaarlijks onderzoek onder alle energieleveranciers van Nederland. Qurrent haalde voor het vierde jaar op rij het rapportcijfer 10 omdat het uitsluitend energie levert die is opgewekt met windmolens en zonnepanelen in Nederland.

Uniek shirt als cadeau
Qurrent ontvangt van Feyenoord voor deze prachtige prestatie een uniek cadeau. Speciaal voor de hoofdpartner heeft Feyenoord een shirt laten bedrukken, met daarop in knalgroene letters de tekst ‘De groenste’ en het rugnummer 10, refererend aan het rapportcijfers dat de energieleverancier dit jaar opnieuw heeft behaald.

  • Qurrent