Fanshop
Fanshop
_MG_4889

Feyenoord Fanshops stadion zaterdag en zondag geopend

Supporters die aanstaande zondag een bezoek brengen aan de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Willem II, kunnen uiteraard terecht in de twee Feyenoord Fanshops bij De Kuip. Een dag voor deze wedstrijd (zaterdag 12 september) zijn beide winkels – onder het Topsportcentrum Rotterdam en in het Marathongebouw – geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op de wedstrijddag zelf openen de beide winkels bij het stadion de deuren vanaf drie uur voor de wedstrijd (aftrap 14.30 uur) tot een uur na de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd zijn de winkels gesloten.

Uiteraard zijn ook de Feyenoord Fanshops in het centrum van Rotterdam zaterdag en zondag gewoon geopend. In de clubwinkel op het Centraal Station kun je van 8.30 uur tot 21.00 uur terecht, terwijl de Fanshop aan de Coolsingel toegankelijk is van 9.30 uur tot 18.00 uur.

Nieuwe voorraad uitshorts en kousen
In de Feyenoord Fanshops zijn vanaf zaterdag ook de oranje wedstrijdbroekjes (in meerdere maten) van het nieuwe uittenue weer verkrijgbaar. Deze waren evenals de kousen van het tenue enige tijd niet meer beschikbaar, als gevolg van de grote vraag ernaar.

Ben je zondag aanwezig in De Kuip? Grijp dan je kans en scoor het uitbroekje in een van de Feyenoord Fanshops. Online bestellen kan uiteraard ook: www.feyenoordfanshop.nl.

De nieuwe voorraad uitshirts in kindermaten (korte mouw) wordt voor de feestdagen in december verwacht. Kun je niet wachten het uitshirt te dragen? Dan biedt de Feyenoord Fanshop een alternatief, namelijk het uitshirt met lange mouw.