Fanshop
Fanshop
Fanshop-bekerfinale-1

Feyenoord Fanshop in finalesfeer

De Feyenoord Fanshops zijn in de dagen voor de bekerfinale van aanstaande zondag helemaal in finalesfeer. De officiële clubwinkel van Feyenoord komt voor de bekerfinale met een unieke aanbieding voor jong en oud: een finalesjaal en een finaleshirt samen voor slechts 15 euro!

Steun jij Feyenoord zondag in De Kuip of elders voor de televisie? Zorg dan voor een onvergetelijke sfeer en koop nu je finale-items in een van de Feyenoord Fanshops of via de Feyenoord Fanshop online.

Openingstijden Fanshops
Op de dag van de bekerfinale zijn verschillende clubwinkels van Feyenoord geopend. Voor de Fanshops op het Centraal Station en aan de Coolsingel gelden de reguliere openingstijden. Vanaf drie uur voor de wedstrijd is tevens de Fanshop Stadion (bij het Topsportcentrum) geopend zijn. De Fanshop in het Marathongebouw is zondag gesloten.

Extra verkooppunt Fanshop
Op de gele zone (binnen de hekken van het stadion) is zondag een extra verkooppunt van de Feyenoord Fanshop te vinden, waar voornamelijk de speciale finale-artikelen verkrijgbaar zijn. Uiteraard kun je ook daar profiteren van de combideal (sjaal + T-shirt).

Online Fanshop
Uiteraard kun je voor al je (finale)artikelen ook terecht in de Feyenoord Fanshop online. Wil jij jouw bestelling voor zondag in huis hebben, plaats deze dan voor vrijdagmiddag (vandaag) 13:00 uur. Je bestelling wordt dan zaterdag thuisbezorgd.