Fanshop
Fanshop
Feyenoord-Heracles%20Almelo-60

Feyenoord en viagogo beƫindigen samenwerking

Na langdurig overleg hebben Feyenoord en viagogo besloten om hun jarenlange samenwerking te beƫindigen. Dit betekent dat het voor supporters niet meer mogelijk is om kaarten via dit platform aan te bieden of te kopen.

Via de website van viagogo was het voor seizoenkaarthouders de afgelopen jaren mogelijk om voorafgaand aan een thuiswedstrijd hun seizoenkaart aan te bieden aan andere supporters, indien ze zelf niet in de gelegenheid waren deze thuiswedstrijd te bezoeken. Op die manier kregen zij een financiële tegemoetkoming voor het missen van een wedstrijd en konden zij andere supporters blij maken met een plaats in het (vaak al uitverkochte) stadion.

Helaas zijn Feyenoord en viagogo er niet in geslaagd om tot een samenwerking te komen die tot wederzijdse tevredenheid stemt. De definitieve beslissing om de samenwerking niet te verlengen, is deze week genomen.

Eigen platform
Feyenoord heeft de afgelopen periode al wel naar alternatieven gezocht. Inmiddels is opdracht gegeven voor de bouw van een eigen platform, waarop Feyenoord-supporters hun seizoenkaarten kunnen aanbieden aan medesupporters. Zodra duidelijk is wanneer dit nieuwe platform in gebruik genomen kan worden, wordt dit via deze website gecommuniceerd.