Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Feyenoord en adidas introduceren trainingslijn staf 2020-2021

Vanaf komend seizoen zullen de medische en technische stafleden de spelers voorbereiden in de vertrouwde kleur blauw. Anders dan voorgaande jaren is ook deze trainingslijn voorzien van een wit, siliconen 3D-badge. Deze badge is geheel in stijl met de witte adidas-accenten op de nieuwe kledingitems. 

Direct online bestellen kan hier.

De staflijn van het seizoen 2020-2021 biedt een ruim assortiment met verschillende kledingstukken voor de training en voor de wedstrijden. Nieuw dit jaar zijn de extra artikelen in het assortiment speciaal voor vrouwen. Onze vrouwelijke supporters kunnen nu ook in de Feyenoord Fanshop terecht voor een getailleerd trainingsshirt, trainingstop en trainingsjack.

Nu verkrijgbaar in Feyenoord Fanshop
De gehele trainingslijn van de staf is nu verkrijgbaar in de online Feyenoord Fanshop en in onze fysieke Fanshops. Naast de nieuwe trainingslijn stafleden zijn ook het nieuwe thuistenue, uittenue en de trainingslijn spelers verkrijgbaar. Wil jij jezelf terug zien op onze social wall? Deel jouw Feyenoord-outfit met #FeyenoordLife op social media en wie weet plaatsen wij jouw foto op onze eigen kanalen!