Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Feyenoord en adidas introduceren thuistenue 2020-2021

Het seizoen 2020-2021 kan voor Feyenoord en adidas definitief beginnen met de introductie van het nieuwe thuistenue. Het shirt heeft een traditioneel ontwerp, met geborduurd Feyenoord-logo op de borst. De klassieke V-hals verdeelt het shirt aan de voorkant in gelijke vlakken rood en wit. Drie zwarte adidas-strepen op de schouders maken het shirt af.

Direct online bestellen kan hier.

In de nek is – net als op het nieuwe uittenue – ‘Feyenoord Rotterdam’ te vinden; een minimalistische variant van de tekst in het clublogo. Traditiegetrouw zijn het broekje zwart en de sokken zwart, met drie witte adidas-strepen. Daarmee komt de driekleur van de club zo overal terug in het tenue, maar dan in een meer klassieke vorm dan op het uittenue.

Nu verkrijgbaar in Feyenoord Fanshop
De gehele thuiscollectie, inclusief bedrukking, is per direct online te bestellen via de online Feyenoord Fanshop. Ook zijn alle artikelen verkrijgbaar bij de verschillende Feyenoord Fanshops, inclusief het nieuwe verkooppunt Maasstad Ziekenhuis. Deze Fanshop wordt vandaag officieel geopend. Fans kunnen voortaan ook hier terecht voor hun favoriete Feyenoord-merchandise. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.