Fanshop
Fanshop
AS3I6217

Feyenoord draait warm voor trip naar koud Charkov

Feyenoord heeft dinsdagochtend in De Kuip de laatste training afgewerkt voor de Champions League-wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk. Net als maandag had trainer Giovanni van Bronckhorst de beschikking over Miquel Nelom en Renato Tapia. Sven van Beek ontbrak nog.

In het stadion mochten de media in het eerste kwartier opnames maken van de oefensessie, die werd afgewerkt in de speciale UEFA Champions League-trainingslijn van adidas. Na die vijftien openbare minuten zette Van Bronckhorst achter gesloten deuren de puntjes op de i voor de tweede uitwedstrijd op het miljoenenbal.

Het duel met Shakhtar Donetsk wordt woensdagavond gespeeld in Charkov, waar de temperatuur de komende dagen rond het vriespunt ligt. Er zal dus extra winterse kleding worden ingepakt voor de trip naar de tweede stad van Oekraïne. Omdat het daar een uur later is, is de aftrap van het duel met Shakhtar Donetsk woensdagavond pas om 21:45 uur plaatselijke tijd.

Feyenoord vertrekt vandaag om 13:30 uur vanaf Rotterdam The Hague Airport en landt drie uur later in Charkov. Om 18:00 uur Nederlandse tijd schuiven Van Bronckhorst en doelman Brad Jones in het Metalist Stadion aan voor een persconferentie waarin zij vooruitblikken op de wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk.

Volg Feyenoord op weg naar en in Oekraïne
Via de officiële social media kanalen van Feyenoord zal uitgebreid verslag worden gedaan van de reis van Feyenoord 1 en Feyenoord Onder 19 en de voorbereiding op de wedstrijden tegen Shaktar Donetsk. Mis niets en volg alle updates op TwitterInstagram en Facebook.

Korting op Champions League-lijn
Wil jij een item uit de unieke Champions League-trainingslijn aanschaffen? Profiteer nu van 30% korting in de Feyenoord Fanshop. Bestel hier direct een item uit de Champions League-trainingslijn.

 

? & running ➡️ @renatotapiac! ?? #shafey #UCL #Feyenoord

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op