Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord draait warm voor Europese campagne

Feyenoord maakt zich op voor de start van een nieuw Europees avontuur. Eerder vandaag (dinsdag) werd de laatste training op Rotterdamse bodem afgewerkt voor vertrek naar Kosovo.

Maandag al stonden spelers en staf voor het eerst dit seizoen op de vertrouwde velden van 1908. Tot deze week trainde Feyenoord iets verderop op Varkenoord, het jeugdcomplex van de club. Met een nieuwe grasmat, een strakblauwe lucht en een temperatuur van rond de 20 graden Celsius konden de omstandigheden zonder meer ideaal worden genoemd.

Luis Sinisterra
Ook voor Luis Sinisterra scheen de zon, want hij trainde voluit mee met de groep in aanloop naar de eerste ontmoeting met FC Drita. Zaterdag nog moest de Colombiaanse aanvaller met hulp van het veld, na een pijnlijk duel in blessuretijd van de oefenwedstrijd tegen Werder Bremen. Ook aanwinst Alireza Jahanbakhsh nam deel aan de groepstraining.

Europa Conference League
Zo werkt Feyenoord toe naar de start van de Europa Conference League. Komende donderdag staat het team van trainer Arne Slot in de tweede voorronde tegenover FC Drita (aanvang 21:00 uur). Woensdagochtend vliegt de selectie naar Kosovo, waar later op de dag een training in het stadion van de thuisploeg op het programma staat.

Volg Feyenoord online
Alles over Feyenoords reis naar en het verblijf in Kosovo volg je deze dagen op onder meer Twitter, Instagram en YouTube. Ook houden we vanaf woensdag een liveblog bij met de laatste updates vanuit het Rotterdamse kamp.