Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Jordy%20Clasie-37

Feyenoord Business Club ziet Koeman en Clasie winnen op Old Trafford

Een delegatie van zo’n 150 leden van de Feyenoord Business Club (FBC) heeft afgelopen weekend een bezoek gebracht aan de Premier League-wedstrijd tussen Manchester United en Southampton. Op Old Trafford zagen zij Southampton, de club van oud-Feyenoorders Ronald Koeman, Jordy Clasie en Graziano Pellè, met 0-1 zegevieren.

Koeman, bezig aan zijn tweede seizoen als coach van Southampton, liet Clasie 67 minuten spelen tegen de ploeg van voormalig bondscoach Louis van Gaal. Pellè ontbrak vanwege een blessure. De winnende goal viel drie minuten voor tijd en werd met luid gejuich ontvangen door de FBC-leden, van wie het merendeel een voorkeur had voor de club van de voormalig Feyenoorders.

Het gezelschap bekijk de wedstrijd vanaf vanaf uitstekende plekken in het stadion, die verkregen waren dankzij bemiddeling van de partners adidas en Aon. ‘Aon was verheugd een bijdrage te kunnen leveren  aan het verzoek van de Feyenoord Business Club voor kaarten voor deze wedstrijd. Aon is sponsor van Manchester United en was daarom in staat dit te arrangeren’, zegt Hans Taal, CCO van Aon Risk Solutions, die zelf ook aanwezig is tijdens de reis. ‘Hoewel er van een hoogstaande wedstrijd geen sprake was, blijft een wedstrijdbezoek aan Old Trafford een geweldige ervaring. Ook de rest van de trip was prima georganiseerd, waardoor het ook nuttig was voor de zakelijke contacten binnen het netwerk van Feyenoord.’

Het bezoek aan Manchester werd op zondag afgesloten met een bezoek aan een traditionele Engelse pub, waar speciaal voor de FBC de wedstrijd AZ – Feyenoord werd uitgezonden. De reis werd georganiseerd door Feyenoords reispartner ATPI Sports Events.