Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
FBC%20App

Feyenoord Business Club introduceert FBC-App

De Feyenoord Business Club (FBC) heeft een nieuwe gadget gelanceerd: de FBC-App. Hiermee hebben de FBC-leden de meer dan 750 aangesloten bedrijven letterlijk binnen handbereik, waardoor zaken doen nóg gemakkelijker wordt.

Zo wordt het met de App een stuk makkelijker om andere FBC-leden (zowel bedrijven als de contactpersonen) te vinden. Bovendien worden leden zelf makkelijker gevonden door anderen. Dit biedt zakelijke kansen; voor, tijdens en na de netwerkevenementen, maar ook buiten de evenementen om. 

Met de FBC-App zet de FBC een nieuwe stap op het gebied van online netwerken. FBC-leden konden online al zaken doen via de afgeschermde FBC-Portal. De App kan worden gezien als de mobiele versie van de FBC-Portal: nog handzamer en nog toegankelijker. Bovendien vormt de App een verrijking voor de fysieke netwerkevenementen. Bezoekers kunnen via de App ‘live’ zien wie er nog meer aanwezig zijn. 

De FBC-App is beschikbaar voor de besturingssystemen iOS en Android. De App is te downloaden via de App Store of Google Play Store en is te vinden onder de naam FBC. Wilt u meer informatie over de FBC-App? Kijk dan hier.