Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord bij winst in derde voorronde naar Oostenrijk of Cyprus

Als Feyenoord zich ten koste van AS Trencín plaatst voor de play-offs van de Europa League, gaat de reis naar Oostenrijk of Cyprus. De winnaar van het tweeluik neemt het namelijk op tegen Sturm Graz of AEK Larnaca. Dat was maandagmiddag de uitkomst van de loting in Nyon.

Sturm Graz kwam onlangs nog in actie in de voorronde van de Champions League, maar moest na twee nederlagen tegen Ajax (2-0 en 1-3) verder in de kwalificatiecyclus van de Europa League. AEK Larnaca plaatste zich voor de derde voorronde door Dundalk FC te verslaan (0-0 en 4-0).

De play-offwedstrijden worden gespeeld op donderdag 23 en donderdag 30 augustus. De winnaar van het tweeluik tussen Feyenoord en AS Trencín speelt de eerste wedstrijd thuis en gaat een week later naar Oostenrijk of Cyprus.

Derde voorronde
Komende donderdag staat voor Feyenoord de eerste wedstrijd in de derde voorronde op het programma. Het team van Giovanni van Bronckhorst trapt in Zilina om 19:00 uur af voor het eerste duel met de AS Trencín. Een week later staat de return in De Kuip op het programma. De thuiswedstrijd tegen de Slowaakse ploeg vangt aan om 20:30 uur.

Voor beide wedstrijden zijn nog kaarten in de verkoop. Wil jij bij (een van) deze wedstrijden aanwezig zijn? Ga dan direct naar de Ticketshop.